Glemt adgangskodeOpret bruger

Handelsbetingelser

Herunder kan du læse om dine lovmæssige rettigheder samt de særlige betingelser, som vi tilbyder. Vi har valgt at samle alle tekster på én side, så du kan printe dem samlet ud.

- LEVERING & FRAGT
- BESTILLING
- BETALING
- RETURRET
- REKLAMATIONSRAT
- REKLAMATIONSRET
- PERSONDATAPOLITIK
- DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

Levering og fragt

VildMedVin leverer fra dag til dag på hverdage, såfremt din bestilling er placeret før klokken 14.00 og de pågældende varer er på lager. Lagerstatus kan du se på alle varer på shoppen. 

Der er ikke noget ekspeditionsgebyr på VildMedVin og alle forsendelser bliver naturligvis forsvarligt indpakket i godkendt emballage.


Hos VildMedVin tror vi på hurtig, billig og fleksibel levering. Derfor har vi samlet en række forskellige fragtmetoder, således du kan vælge netop dét, som passer dig bedst. Vælg blandt andet imellem:

GLS Pakkeshop (49,- gratis over 499,-)
Du vælger selv, hvilken pakkeshop vi skal levere til, og du får en SMS, når du kan afhente din pakke. Dette kan gøres udenfor normale arbejdstider.

Erhvervsadresse (49,- gratis over 499,-)
Få leveret pakken på din arbejdsplads og tag den med hjem.

Privatadresse (69,- gratis over 699,-)
Få leveret pakken derhjemme. Hvis du ikke er hjemme, så skal du afhente pakken på posthuset den efterfølgende dag. Du kan også skrive hvor pakken må stilles, hvis du ikke er hjemme - dette er dog på eget ansvar.

 

Levering i koldt vejr, sker i “kolde” biler. Man kan selv vælge leveringdag, så man "bestemmer" selv hvornår det skal sendes. 

 

For levering til Bornholm skal der påregnes en ekstra dag i fht. den oplyste levering.

Bestilling

På VildMedVin kan du bestille alle de varer, som findes på vores hjemmeside. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid velkommen til at kontakte os på VildMedVin eller telefon +45 77 34 21 64. Hjemmesiden opdateres løbende.

Alle priser på websitet er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Når du handler med VildMedVin, indgås aftaler på følgende sprog: Dansk.

Det er ikke muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til info@vildmedvin.dk

Betaling

På VildMedVin kan der betales med:

- Dankort
- Visa Dankort
- Visa Electron
- MasterCard, Visa, Maestro, JCB, Diners og American Express  
- Kontokøb for erhvervskunder (skriv til erhverv@VildMedVin.dk og bliv oprettet)

Der tages IKKE gebyr ved betaling på VildMedVin

Betales med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr., når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken VildMedVin eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra VildMedVin. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Du kan IKKE forudbetale med konto-til-kontobetaling. Du kan kun betale med betalingskort, idet denne betalingsform giver dig de bedste forbrugerrettigheder, da du kan få dine penge igen, hvis du går ned til dit pengeinstitut. Du kan få tilbagebetalt pengene, hvis:

- Du ikke har modtaget varen.
- Du har været udsat for et misbrug af dine kortoplysninger.
- Du har fortrudt købet, inden du har modtaget varen ved fx. at nægte at modtage den eller undlade at afhente den på posthuset.
- Der er trukket et højere beløb, end du havde godkendt ved bestillingen

Returret

Hvis de fremsendte varer ikke svarer til dine ønsker, kan du få pengene tilbage. Varen skal blot retuneres i væsentligt samme stand og mængde som modtaget senest 14 dage efter modtagelsen.

Vedlæg venligst faktura, en beskrivelse af hvorfor varen returneres samt bank registreringsnummer og kontonummer, hvorpå pengene ønskes indsat.

Vi fremsender ikke checks eller kontanter. Som kunde hæfter du selv for fragtomkostninger fra dit hjem til VildMedVin. Varen/varerne bedes fremsendt til nedenstående adresse:

VILDMEDVIN
ENGHAVEN 5-7
7500 HOLSTEBRO

Bemærk - Vi modtager ikke pakker sendt pr. postopkrævning eller lignende. Såfremt du nægter at modtage varen fra postvæsnet, vil den blive sendt retur til os og vi vil kreditere det fulde beløb til din konto.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Reklamationsret

Når du handler på VildMedVin, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, når du har modtaget varen. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller afslag i prisen afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du sende det til vores adresse:

VildMedVin.
Enghaven 5-7
7500 Holstebro

Når du returnerer varen, bedes du angive fejlen på fakturaen.
Bemærk - vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet.
Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Persondatapolitik

Når du handler via VildMedVin's hjemmeside, skal du som minimum oplyse  navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er  nødvendige for, at vi kan gennemføre din konkrete bestilling.

Alle  registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i  Persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet  til tredjemand. Som registreret  har du altid mulighed for aktindsigt,  og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i  Persondataloven.

Alle informationer, som du overdrager til  VildMedVin, bliver modtaget ukrypteret, mens selve den elektroniske  handel krypteres symmetrisk med en 128 bits stærk  kryptering.  VildMedVin er dataansvarlig, og vores databaseservere er  låst forsvarligt inde, teknisk sikret og i øvrigt beskyttet af moderne  alarmsystemer. VildMedVin opbevarer  som foreskrevet i Regnskabsloven  registrerede oplysninger i 5 år ud over bogføringsåret, hvorefter de  slettes.

Vores server registrer al trafik uden at registrere  personlige oplysninger. Dette gøres for at vi kan optimere vores  web-service der hvor brugen er størst.

Ved handel gemmes der  cookies lokalt på computeren. I Internet Explorer 5.X slettes  cookies  under menuen "Funktioner -> "Internetindstillinger" -> "Slet  cookies".

Det er Vinoteket Enghaven, som er det juridiske navn på VildMedVin (ejer af VildMedVin), som indsamler og håndterer data.

Om logstatistik
Logstatistik bruges på VildMedVin. Det betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades m.m.

På VildMedVin anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
- navn
- adresse
- telefonnummer
- e-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos VildMedVin og opbevares i 5 år  (grundet krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at  det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du  er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor.

Indehaveren af VildMedVin har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysningerne afgivet til
VildMedVin videregives eller sælges på ingen måde ikke til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos VildMedVin har du altid ret til at gøre indsigelse  mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger  der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter  persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til  VildMedVin via e-mail: info@VildMedVin.dk.                

Generelt


VildMedVin ønsker at overholde den danske lovgivning omkring salg af alkohol. Personer under 18 år kan derfor ikke købe vodka, rom og anden stærkere alkohol over 16,5%. Personer mellem 16-18 år kan stadig købe alkohol, vin mm. op til 16,5%. Det er naturligvis muligt for alle at købe fra vores kæmpesortinent af madvarer, chokolade, lakrids og andre ikke alkoholiske varer.

Billeder er vejledende. Der kan være ændringer i etiketters design, og desuden kan nogle billeder være med årgang, som er skiftet, men vi kan ikke skifte billedet hvert år.


Kundeservice

Bag VildMedVin.dk står en af Danmarks største vinbutikker. I butikken står uddannet personale med stor viden om alt inden for rødvin og hvidvin! Kontakt os gerne med spørgsmål, eller hvis du ikke finder den rødvin, hvidvin eller champagne du søger. Vi hjælper desuden gerne med vin til alle lejligheder.




Kontakt os!

+45 77 34 21 64


VildMedVin ApS   |   Enghaven 5-7    |   + 45 77 34 21 64   |   info@vildmedvin.dk  
0