4.0
af 1 anmeldelser

Cave de Tain, Crozes-Hermitage Nobles Rives 2021

219.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 1 anmeldelser

Cave de Tain, Crozes-Hermitage Nobles Rives 2021

4.0
af 1 anmeldelser

Cave de Tain, Crozes-Hermitage Nobles Rives 2021

Krop Medium
Tannin Høj
Syre Høj
Sødme Tør

Smagsnoter

Mørk frugt
Andre krydderier
Animalsk

Om produktet

Dyb rød farve med lilla nuancer. intense og delikate aromaer af røde og sorte frugter, ledsaget af krydrede og delikate ristede nuancer. Smagen er med bemærkelsesværdig sødhed og berusende tanniner.

Smagsnoter

Mørk frugt
Andre krydderier
Animalsk

Fakta

Lagring:
2;8
Tannin:
Høj
Sødme:
Tør
Syre:
Høj
Krop:
Medium
Smagsprofil:
Område:
Underområde:
Crozes-Hermitage
Årgang:
2021
Størrelse:
750 ml
Dyrkning:
Konventionel
Alkohol %:
12,50
Proptype:
Kork
Druer:
Syrah 100%
Serveres ved:
16-18°C

Serveringsforslag

Lyst kød
Mørkt kød
Kraftig ost

Anmeldelser

4.0 af 1 anmeldelser

Anbefalinger

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer Cabernet sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah, Grenache, Primitivo/Zinfandel, Negroamaro, Carmenere og Malbec.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.