Hubert Bouzereau Gruere et Filles, Corton Bressandes Grand Cru 2021

1,199.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Hubert Bouzereau Gruere et Filles, Corton Bressandes Grand Cru 2021

Hubert Bouzereau Gruere et Filles, Corton Bressandes Grand Cru 2021

Vores vurdering

Hubert Bouzereau Gruere et Filles, Corton Bressandes Grand Cru - En forførende rødvin fra Bourgogne, der imponerer med sin dybe frugtighed og kompleksitet. Den er den perfekte ledsager til fine gastronomiske retter og vil efterlade et uforglemmeligt indtryk med sin forfinede karakter og langvarige eftersmag.

Om produktet

Hubert Bouzereau Gruere et Filles, Corton Bressandes Grand Cru, er en rødvin af enestående kvalitet og elegance, der repræsenterer det ypperste inden for Bourgognes vinproduktion. Denne vin kommer fra det legendariske Corton-område i Côte de Beaune og er hentet fra de eksklusive Grand Cru Bressandes-marker, der er berømt for deres unikke terroir og fremragende dyrkningsbetingelser.

Ved første indtryk fortryller denne vin med sin dybe rubinrøde farve og en forførende bouquet af røde bær, kirsebær og subtile krydrede noter. Smagsoplevelsen er en ren fornøjelse med en perfekt balance mellem frugtighed og kompleksitet. Saftige smagsnoter af modne hindbær, skovjordbær og hints af vanilje forenes elegant med silkebløde tanniner og en forfriskende syre, der efterlader en lang og forførende eftersmag.

Hubert Bouzereau Gruere et Filles, Corton Bressandes Grand Cru, er den ideelle ledsager til fine gastronomiske oplevelser. Denne vin bør serveres ved en temperatur mellem 16-18 grader Celsius og vil komplementere retter som vildt, lam, oksekød og modne oste med sin forførende karakter og komplekse smagsprofil.

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød
Mørkt kød
Fuglevildt

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.