Glemt adgangskodeOpret bruger
Pris
2 stk
7 stk
4 stk
Passer til
1 stk
3 stk
2 stk
3 stk
1 stk

Madeira

Man har lavet vin på Madeira lige siden 1600-tallet – og altid efter den helt specielle fremstillingsmetode, »Estufagem«. I tidligere tider, hvor druerne kom fra små landsbyer langt væk fra hoved- og handelsbyen Funchal, var det farligt at transportere vinen tværs over vulkanøen efter høsten om efteråret, så man måtte vente til om foråret.

I den mellemliggende periode blev vinen lagret i tætte stofsække oppe under hustagene, hvor den om efteråret blev udsat for ekstrem varme og om vinteren for kulde. Hermed fik madeiraen sin unikke brændte karakter og blev samtidig »hærdet«, så den er den mest holdbare vintype i verden.

De bedste madeiraer kan ligge i over 100 år, – ja, man har endda smagt mere end 200 år gammel madeira, der først nu var på sit højeste.

Blandy's Madeira, Fine Rainwater Madeira
Justinos Madeira Reserve 5 Years Old
Blandy's Madeira, 5 Years old Malmsey
Justinos Madeira Boal 10 Years Old
Justinos Madeira Colheita 1995
H&H, Madeira 10 års 50 Cl
Blandy Brothers & Co.Ltd. Colheita Malmsey 1996
Blandy's Madeira, 5 Years old Sercial
Blandy's Madeira, 10 Years old Malmsey
Blandy's Madeira, 1992 Colheita Malmsey 50 cl
Blandys, Madeira Malmsey 15 års
Kundeservice

Bag VildMedVin.dk står en af Danmarks største vinbutikker. I butikken står uddannet personale med stor viden om alt inden for rødvin og hvidvin! Kontakt os gerne med spørgsmål, eller hvis du ikke finder den rødvin, hvidvin eller champagne du søger. Vi hjælper desuden gerne med vin til alle lejligheder.
Kontakt os!

+45 77 34 21 64


SmileyVildMedVin ApS   |   Enghaven 5-7    |   + 45 77 34 21 64   |   info@vildmedvin.dk
Klik mig
0