category label Øko

Abbaye Sylva Plana, Faugères La Closeraie 2020

159.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

La Closeraie 2019 er produceret på økologisk dyrkede druer fra én enkelt mark beliggende lige bag vingården. De økologiske druer håndhøstes, hvorefter de presses nænsomt for at bibeholde så meget frugtighed som muligt. herefter hviler vinen på ståltank, inden den aftappes på flasker. Meningen er at lave en vin med renhed, hvor det er essensen af druerne og ikke lagringen, der får lov at stråle.
 
Resultatet er en vin, der besidder en åbenhed, friskhed og mineralsk dybde, der gør den utroligt balanceret og intens.
Vinen har en vidunderlig bredde i aromaerne med saftige brombær og blåbær som omdrejningspunktet. Smagsoplevelsen suppleres af en frisk, ren syre, mediumkraftige tanniner og en lang, lækker eftersmag.
Prøv den til sommerens grillretter - f.eks. rosmarinmarinerede lammekoteletter med kryddersmør og nye danske kartofler.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.

Andre populære produkter