category label Øko
Spar
44.00 kr
t.o.m
3/26/2023

Abbaye Sylva Plana, Faugères Le Rosé 2021

75.00 kr
Før 119.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Abbaye Sylva Plana ligger i Faugeres, som hører under Languedoc-Roussillon regionen i det sydlige Frankrig. Her styrer et behageligt middelhavsklima slagets gang og druerne får en god del sol og varme, og modner derfor nemt. Huset dyrker jorden efter biodynamiske principper og søger en holistisk tilgang til arbejdet i marken.

En klassisk rosé i den lyse sydfranske roséstil med sart blåviolet skær.
Duften er domineret af vilde skovjordbær og krydrede indslag af garrigueblomster - salvie, timian, rosmarin, lavendel og gul evighedsblomst.

Smagen centrerer sig om syrlige hindbær, skovjordbær og dryp af modne ribs. Den flotte mineralske skiferstruktur og den fine syre ledsager de elegante aromaer mod en lang vedvarende finish. 
En sand perle som kan nydes på terrassen - men bestemt også til lettere retter.
Prøve den f.eks. til Salade Nicoise eller Salade Chevre Chaud.

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder: Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer: Pinot noir, barbera, grenache, valpolicella og sangiovese.

Andre populære produkter