Alkoomi White Lable Shiraz

129.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

5.0
1 anmeldelser
1
0
0
0
0

Om produktet

Vinen har levende dybe røde og lilla nuancer. Den byder på noter af blåbær, hvid peber og violer, samt en smag af sorte kirsebær, lag med peber, krydderier og sprøde modne tanniner. Alkoomi Wines White Label Shiraz er klar til at blive nydt nu, men vil få mere kompleksitet i løbet af de næste tre til fem år.

Fremstillet på 100% Shiraz fra Frankland River fra forskellige marker. Druerne bliver plukket ved optimal modenhed for at give den perfekte dybde. De høstes i de tidlige timer om morgenen og blev nedkølet inden den varme middagssol, herefter modnet i 9 måneder på fransk egetræsfade for at opbygge kompleksitet.

En klassisk kølig klimavækstperiode med rigelig nedbør og kolde temperaturer blev efterfulgt af et tørt og solrigt efterår. Resultatet blev en langsom og jævn modning med en enorm smagsudvikling. 

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.

Andre populære produkter