Antinori, Villa Antinori Riserva 2015

229.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

4.2
34 anmeldelser
11
18
5
0
0
Super dejlig klassisk Chianti classico. Ren sangiovese lige efter bogen med en lille smule cabernet sauvignon og merlot. dejlig smag og glimrende afrunding.
Læs mere
Dejlig Chianti - blandt mine favoritter fra dette område. Den er alle pengene værd.
Chianti Classico Riserva som den skal være! Duft af røde frugter og muld . I munden har den den rigtige balance af saft og kraft og den tørhed, med en velintegreret eg, og finesse, en Chianti Riserva skal have. Super køb, der snildt slår supermareds Brunelloer og tilsvarende Classico Riservaer
Læs mere
Fantastisk Lækker Chianti. Ikke de sidste jeg har bestilt.
Åben og frodig duft med kaffe, kirsebærsten og tobak. Virker ikke helt harmonisk lige nu så vent 1-2 år
En af de bedste chianti’er jeg har fået
Meget lækker Chianti med power og elegance
Lækker vin
super god vin til prisen.
Lækker italiensk vin
Godt med sure kirsebær og en lille smule peber i næsen. God kraftig smag med masser af kirsebær og umodne blommer, der følges op af velintregerede urtede tanniner. Behagelig eftersmag af medio længde. Et rigtig godt glas, der sikkert bliver endnu bedre i løbet af de næste par år.
Læs mere
Rimelig tør og skarp. Tydelig duft af tobak. Lakrids, eg, skovbund og en snært af sprit. Tranebær, en anelse syrlige kirsebær og jordbær Tjære i eftersmagen. Skal have en del luft.
Læs mere
Modernistisk Chianti med udpræget fad og aftryk fra andelen af Merlot. Ikke eb vin for alle Chianti elskere.
Fantastiskt!
Fremragende Chianti Classico!
Ikke 4* men nærmere 3,75* Generelt et højt bundniveau hver gang jeg køber Antinori. Her mange tanniner, noter af mørke røde bær (kirsebær) og lidt eg/skov! Måske denne årgang er for tidlig at drikke i 2021 (gav den ilt og ventede med resten 1 dag) men foretrækker lige nu hans entry level - Rosso som er et særdelses godt køb, i min optik.
Læs mere

Om produktet

I forbindelse med åbningen af det nye fantastiske vineri ved Bargino, genoplivede Antinori en gammel historisk etiket med en helt ny Villa Antinori Chianti Classico Riserva fremstillet af 90 % Sangiovese og 10 % Cabernet og Merlot. Vinifikationen har fokus på den blidest mulige ekstrahering for at sikre bløde tanniner. 60 % af den unge vin er lagret på de traditionelle store "botti", resten på små barriques af fransk og ungarsk eg. Vinen byder på en intens duft af røde frugter, hindbær og blåbær, med antydninger af egetræ og krydderier. På ganen er vinen levende og med et flot terroir udtryk. På ganen er vinen balanceret, koncentreret og smidig og munder ud i en lang, dvælende finish.

94 point Wine Spectator 

91 point Wine Advocate 

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.

Andre populære produkter