Anton Bauer, Zweigelt Alte Reben 2015

189.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Anton Bauer, Zweigelt Alte Reben 2015

category label Bland 6 - Spar 10%

Anton Bauer, Zweigelt Alte Reben 2015

Serveringsforslag

Lyst kød

Om produktet

Frisk saftig rødvin fra Østrig på Zweigelt druen. Helt rød i glasset med klar duft af røde sommerkirsebær og en anelse krydderi i baggrunden. Smagen er frisk rød med fine bløde tanniner og en herlig moden frugt med undertoner af chokolade og kaffe. En frisk rødvin der kan nydes let afkølet til sommerens lettere retter.

Den lokale drue til de bedste rødvine fra Østrig. Anton Bauer høster fra vinmarker lige ved vineriet i Wagram og tilstræber stor typicitet fra druen i den endelige vin. Vinstokkene med Zweigelt druen står i en jordbund med löss og limsten. Efter høsten afstilkes druerne inden vinificering i ståltanke ved kontrolleret temperatur. Lagringen foregår på store egetræsfade og gamle barriques, for at bevare mest mulig druekarakter og stadig få kompleksiteten ind i vinen.

Anbefalinger

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder: Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer: Pinot noir, barbera, grenache, valpolicella og sangiovese.