Spar
110.00 kr
t.o.m
7/31/2022

Archery Summit Winery, Forefront Oregon Pinot Noir 2017

159.00 kr
Før 269.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

4.1
38 anmeldelser
13
17
7
1
0
dejlig, frugtig Pinot Noir... klart et køb værd :)
Meget indbydende duft af Kirsebær ,jordbær og skovbær. Smag : Let, og høj syre , Dejlig Frugtig. God til kylling
Svare helt til forventning iflg jeres nyhedsbrev!!
Fin duft med syltede kirsebær, rabarber mentol og blød lakrids. Mangler lidt friskhed/syre og nuancer. Lang eftersmag
Fin uden at være prangende
Udmærket saftig PN, der dog ikke har den store personlighed. Det bliver ikke til et genkøb - der er bedre vine til den pris.
Virkelig god Pinot Noir. Dyb i næsen, kompleks, lidt krydret og ikke så tung. Lidt spids i smagen lige når den er lukket op - giv den lidt tid. Kirsebær og tobak.
Læs Mere
Super lækker PN. De lyse bær fornemmes i næsen. I munden igen de lette bær, lidt syrlig i starten, inden der kommer lidt hvis peber og en anelse lakrids frem. God madvin, kan også tage den lidt tungere mad..
Læs Mere
Fantastisk rødvin! Klassisk Pinot noir, med fylde uden at være for kraftig passer perfekt til rødt kød og efter min smag kanon til italiensk mad, da den har dybden fra en Amarone, uden at være lige så tung
Læs Mere
Flot pinot
Fin daglig-Pinot-noir, der ikke kommer helt ud i hjørnerne
Super pinot noir fra Oregon.
Velsmagende, frugtig vin der virker lidt anonym.
Synes ofte at Pinot Noir er en kedelig drue - men den her vin blev beskrevet som alt andet end traditionel Pinot Noir - så jeg gav den en chance, og den smager ærlig talt virkelig fantastisk
Læs Mere

Om produktet

Druerne til Forefront Pinot Noir er af den højeste kvalitet fra en vifte af de bedste vinmarker i Oregon's Willamette Valley. En omhyggelig vinifikation og intelligent brug af eg, giver en Pinot Noir med lag på lag af intense aromaer, der giver mindelser om mørke kirsebær og chokolade med et pikant supplement af tyttebær, hindbær, hyacinter og friske mandariner. Vinen er moden med en flot balance mellem den eksemplariske syre, den fyldige krop og den indsmigrende, fløjlsbløde finish. En fyldig, blød og rund Pinot. 

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder: Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer: Pinot noir, barbera, grenache, valpolicella og sangiovese.