Bear Creek Winery, Lodi Maddie Lane Vineyards Chardonnay 2020

169.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

En let gylden vin med fine noter af gule æbler, modne pærer og forskellige tropiske frugter, der får fint selskab af moden citrus og et let strejf af vanilje fra den diskrete fadlagring. Pæn fylde, dejlig tør og ellers mild, omfavnende og underholdende.

Her er der tale om frugt fra drypvandede parceller langs Mokelumne-floden mellem Clements Hills og San Joaquin Deltaet i et område, hvor det strømmende vand og briserne ude fra Stillehavet sørger for lidt køligere temperaturer i dagtimerne og markante temperatursvingninger mellem dag og nat.

Der høstes både manuelt og maskinelt og drueklaserne soigneres inden alle stilke fjernes forud for gæringen, der hovedsageligt finder sted i rustfrit stål, men en lille del ser også nye franske fade. 

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder: Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer: Chardonnay (fadlagret), albariño, pinot gris og chenin blanc (Sydafrika).

Orange vine

Fed & fyldig
Vine med en blød og cremet mundfølelse og overdådig stil, hvor syren er lav og friskheden sekundær. Fed, cremet, vulgær, tropisk og moden i stilen. Server vinene til fiske- og fjerkræretter med fløde/smørbaserede saucer. Orange vine kommer typisk fra vinområder med meget sol og varme.
Aromaer: Ananas, mango, banan, ferskner, mandariner, gule æbler, citroner, majs, vanilje, kokos, smør og yoghurt.
Vinområder: Californien, Australien, Syditalien og Spanien.
Druer & typer: Chardonnay, malvasia og viognier.

Andre populære produkter