Bedste amarone

Velkommen til vores side "bedste amarone". Her finder du markedets bedste og mest roste amarone.

Med vores mange år i faget ved vi hvilke vine der, samtidig med de har opnået gode anmeldelser, også er mest vellidt hos kunderne. Ud fra dette har vi sammensat en liste, så du nemt kan finde frem til den bedste amarone.

Alle amaroner på denne side har opnået utallige anmeldelser og scoret høje point i "the win spectator". 

» Køb amarone online her


Bedste Amarone: Guerrieri-Rizzard, Rizzardi 3 Cru Amarone 2010

Guerrieri-Rizzardis 3 Cru Amarone er skabt til at være en modpol til den billige "supermarkeds-Amarone". Dette er er idéen bag og det er foretaget for at vise, at det er muligt at lave en Amarone i det for vintypen lidt lavere prisleje uden at gå på kompromis med kvaliteten. Druerne høstes fra Rizzardis tre Cru marker, såsom Calcarole, Pojega og Roverti, og vinen lagres i hele 36 måneder, inden den frigives til salg.

Smagskommentarer
Duften er fyldt med nuancer af kirsebær, rosiner, svesker og krydderier, tilsat lette noter af fad. Smagen er fyldig og tæt med masser af intensitet og den for Amarone så karakteristiske diskrete sødme.


Guerrieri-Rizzard, Rizzardi 3 Cru Amarone 2010

Bedste Amarone: Terre del Moro, Amarone delle Valpolicella Classico 2011

Dette er en ægte Amarone, som er produceret i den holdbare og populære stil, der giver en let sødslig, saftig og svesket Amarone. Vinen har en god og lækker og vedholdende eftersmag. Smagen er intenst og varm krydret tone af kirsebær, svesker og blommer. En stor vinoplevelse!

Serverings TIPS
Temperaturen ved serviering bør ikke overstige 16-18 grader. Vinen er egnet til de mest kraftige kødretter, eksempelvis flæskesteg, haresteg eller andesteg. Denne vin Kan også anvendes som hyggevin eller til gode modne oste, eksempelvis Gorgonzola. Du bør ilte vinen efter åbning af flasken, og oplevelsen bliver endnu bedre, hvis vinen står på karaffel i 1-2 timer før servering finder sted.Bedste Amarone: Guerrieri-Rizzardi, Villa Rizzardi Amarone Classico DOC 2009

Det fantastiske vinhus; Guerrieri-Rizzardi, er uden diskussion den mest prestigefyldte producent i det fremragende og samtidig meget smukke Veneto-område. Huset er blandt de mest ansete i Italien. Guerrieri-Rizzardi familien har været kendt og forbundet med vinproduktion i hele to århundreder. Huset er den dag i dag en af de betydeligste jordbesiddere i hele Veneto-området.

Da de udelukkende benytter sig af egne marker kan det gamle familiefirma 100% kontrollere, at dyrkningen foregår efter alle økologisk principper, samtidig med at man har mulighed for at eksperimentere.