Begali Lorenzo, Valpolicella Ripasso Classico Superiore 2019

149.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

4.0
1 anmeldelser
0
1
0
0
0

Om produktet

Begalis ripasso er ærke klassisk og lavet på 65% corvina, 30% rondinella og de resterende 5% er andre lokale druer. Efter amarone produktionen er færdig, anvender Begali kvaset herfra til produktionen af ripasso. Frisk og sprød Valpolicella hældes over kvaset og på turen gennem tager vinen smag, sukker og tannin med sig, hvorefter en ny gæring starter. Dette resulterer i en vin som har mere potens end valpolicella men knap så koncentreret og sød som amarone - det perfekte kompromis. Efter et år på store træfade er vinen klar og fremstår frisk med noter af kirsebær og en underliggende smag af rosiner! 

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.

Andre populære produkter