Benjamin Leroux, Meursault Villages SC 2019

499.00 kr
Udsolgt
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Kraftfuld hvidvin med stor personlighed. Som i mange af Benjamins vine er duften fuldstændig fokuseret med helt ren frugt, og en kontrolleret brug af fadet. Der er stor frugtintensitet i smagen, der understreges af en hvid kalket mineralitet. Kombinationen her er fed frugt, cremet struktur og en lang ren eftersmag understreget, hvor stor en vin, der er i glasset her.

Denne Meursault er fremstillet 100 % af Chardonnay, som Benjamin Leroux høster på Crotots parcellen. Denne lille parcel ligger lige nedenfor Poruzot 1er Cru marken og giver en stor del af samme kompleksitet til vinen.

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder: Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer: Chardonnay (fadlagret), albariño, pinot gris og chenin blanc (Sydafrika).

Andre populære produkter