4.0
af 1 anmeldelser

Bennati Indue, Rosso Veronese IGP 2019

129.00 kr
v/1 stk: 129.00 kr
Bliv medlem.
Optjen 5% på dine køb.
4.0
af 1 anmeldelser

Bennati Indue, Rosso Veronese IGP 2019

4.0
af 1 anmeldelser

Bennati Indue, Rosso Veronese IGP 2019

Body Medium
Tannin Medium
Acidity Medium
Sweetness Tør

Aroma

Mørk frugt
Søde krydderier

Aroma

Mørk frugt
Søde krydderier

Fakta

Body:
Medium
Årgang:
2019
Flaskestørrelse:
75 cl
Proptype:
Kork
Alkohol %:
13,00
Område:
Veneto
Serveringsforslag:
Mørkt kød
Fjerkræ
Kraftig ost
Lyst kød
Land:
Italien
Druer:
Cabernet Sauvignon 25%
Rondinella 25%
Molinara 25%
Corvina 25%
Serveringstemperatur:
16-18°C
Dyrkning:
Bæredygtig
Smagsprofil:
Lilla
Acidity:
Medium
Sweetness:
Tør
Tannin:
Medium

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød
Mørkt kød
Kraftig ost

Vores vurdering

Bennati laver fantastisk Ripasso og Amarone til prisen. Ikke desto mindre laver de en ganske overbevisende Rosso Veronese der overgår mange Ripassoer. Stilen er både elegant og kompakt på samme tid. Farven gransker til lilla og duften er fyldt med moden frugt, hvor sveskeblommer og sorte kirsebær er dominerende. Smagen er cremet, fyldig og karakterfyldt. Et super lækkert glas vin med god personlighed.

Anmeldelser

4.0 af 1 anmeldelser

Om produktet

Bennati laver fantastisk Ripasso og Amarone til prisen. Ikke desto mindre laver de en ganske overbevisende Rosso Veronese der overgår mange Ripassoer. Stilen er både elegant og kompakt på samme tid, hvilket gør den til en af det store favoritter i vores sortiment. Farven gransker til lilla og duften er fyldt med moden frugt, hvor sveskeblommer og sorte kirsebær er dominerende. Smagen er cremet, fyldig og karakterfyldt. Et super lækkert glas vin med god personlighed. Server den ved 16-18°C i almindelige rødvinsglas og drik den til kraftfuld mad som peberbøf eller beef Wellington.

Andre populære produkter

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.