Bennati, Valpolicella Superiore Ripasso DOC 2019

Spar op til 50.00 kr.
Fra 99.00 kr
Før 149.00 kr
v/6 stk: 99.00 kr
Bliv medlem.
Optjen 5% på dine køb.

Bennati, Valpolicella Superiore Ripasso DOC 2019

Bennati, Valpolicella Superiore Ripasso DOC 2019

Body Fyldig
Tannin Medium
Acidity Medium
Sweetness Halvtør

Aroma

Mørk frugt
Tørret/kogt frugt

Aroma

Mørk frugt
Tørret/kogt frugt

Fakta

Body:
Fyldig
Årgang:
2019
Flaskestørrelse:
75 cl
Proptype:
Kork
Alkohol %:
14,00
Område:
Veneto
Underområde:
Valpolicella
Serveringsforslag:
Mørkt kød
Kraftig ost
Land:
Italien
Druer:
Corvina 35%
Molinara 35%
Rondinella 30%
Serveringstemperatur:
16-18°C
Dyrkning:
Konventionel
Smagsprofil:
Lilla
Acidity:
Medium
Sweetness:
Halvtør
Tannin:
Medium

Serveringsforslag

Mørkt kød
Kraftig ost

Vores vurdering

Denne unge Valpolicella vin er skabt som en Ripasso via eftergæring på kvaset af en Amarone. Druerne Corvina, Rondinella og Molinara er brugt til vinen og via disse druer og teknikken bag, opnår Ripassoen en dyb rød farve, en intens bouquet samt en bred smag. Som "lillebror" til Amaronen er Ripassoen virkelig værd at holde øje med.

Om produktet

Denne unge Valpolicella vin er skabt som en Ripasso via eftergæring på kvaset af en Amarone. Druerne Corvina, Rondinella og Molinara er brugt til vinen og via disse druer og teknikken bag, opnår Ripassoen en dyb rød farve, en intens bouquet samt en bred smag. Som "lillebror" til Amaronen er Ripassoen virkelig værd at holde øje med. Dens voluminøse og frugtagtig bouquet med nuancer af vanilje, mørk chokolade og mandler går igen i smagen som både er fløjlsagtig og en kraftfuld oplevelse, på en og samme tid.

Andre populære produkter

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.