Bernard Defaix, Chablis 1. Cru Cote de Lechet Reserve 2018

Fra 233.10 kr
v/1 stk: 259.00 kr
v/6 stk: 233.10 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Intens og kraftfuld vin, hvor de gamle vinstokke giver en vin med stor tæthed og kompleksitet i alle aspekter. Op ad glasset kommer noter af moden tropisk frugt, som balanceres af god frisk frugtsyre. Smagen er fyldig, uden at blive for tung og klodset på nogle måder.

Cote de Lechet er beliggende på højre side af Serein floden, ved skråningerne ved Milly by. Defaix familien er den største landholder på Cote de Lechet marken med hele 8 hektar, med optimal eksponering mod solen. Denne Reserve kommer fra den ældste parcel, som er plantet i 1955. Den yderst stenholdige jord giver god dræning og presser rødderne til at søge dybt for at finde vand. Denne parcel regnes for en af de 1.er Cru marker, der har størst udviklingspotentiale. For denne parcel lagres halvdelen af mosten på franske egetræsfade i 12 måneder.

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.

Andre populære produkter