Benvenuto de la Serna, Mil Piedras Cabernet Sauvignon 2020

109.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Benvenuto de la Serna, Mil Piedras Cabernet Sauvignon 2020

Benvenuto de la Serna, Mil Piedras Cabernet Sauvignon 2020

Krop Fyldig
Tannin Høj
Syre Medium
Sødme Halvtør

Aroma

Mørk frugt
Søde krydderier
Fad

Aroma

Mørk frugt
Søde krydderier
Fad

Fakta

Krop:
Fyldig
Størrelse:
750 ml
Proptype:
Kork
Alkohol %:
14,00
Område:
Årgang:
2020
Land:
Argentina
Dyrkning:
Konventionel
Smagsprofil:
Lilla
Syre:
Medium
Sødme:
Halvtør
Tannin:
Høj

Om produktet

Her får du virkelige definitionen på sydamerikansk Cabernet Sauvignon. Det vælter op af glasset med solbær, tobak og peber og det er en mørk og intens vin du får i glasset. Det er silkeblød rødvin, som smyger sig i munden og bliver hængende. Med Andesbjergene i baghaven leverer Mil Piedras velbalanceres rødvin, som er til at betale. Her oppe i det næsten ørkenagtige landskab svinger dag-og nattetemperaturen op til 20 grader - det er noget der virkelig giver vindruer med masser af smag og flotte aromaer - så du får argentinsk rødvin med dybde, elegante nuancer og en flot struktur. Server ved 16-18°C i almindelige rødvinsglas. Drik til braiseret oksekød.

Andre populære produkter

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.