Blossa 1917 Spritglögg

149.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Blossa 1917 er en kraftig spritglögg med tydelig cognackarakter i duft og smag. Den komplekse cognacsmag balanceres med et frugtrigt strejf af pomerans og sødme fra vine, portvin og Blossas traditionelle glöggkrydderi. Sprittglöggen har toner af ristet kaffe, chokolade, rosin og nødder.

Blossa spritglögg er lavet ud fra en opskrift fra 1917, hvor glögg traditionelt indeholdt cognac. Blossa 1917 er baseret på Grönstedts VSOP cognac og blandet med Tarragona, spansk stærkvin med portvinskarakter, samt sød moscatel og portvin. Spritglöggen er smagssat med Blossas specielle glöggekstrakt, som er fadlagret i mindst 3 måneder.

Servér Blossa 1917 varm, eventuelt med rosiner og mandler.

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer: Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og tempranillo.

Andre populære produkter