Bodega Matsu, El Picaro 2021

104.50 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Matsus El Picaro er en elgant og krydret udgave af Toro-vinene, og beviset på at det sagtens kan lade sig gøre at lave vin som kombinerer dybde og friskhed. El Picaro betyder ‘gavtyven’ - og som etikettens unge ansigt afslører, er det en ungdommelig vin, hvor fokus er på friskhed. Men her er masser af krop og krydderier, og stilen er mørk og frugtig, med masser af mørke bær, lakrids og krydderier. Selv om Tinta de Toro-druen er det samme som Tempranillo er vinene her i Toro mere mørke og kraftige - og det smager man her i vinene, som, selvom den ikke er fadlagret, har masser af dybde og krydderi.

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.

Andre populære produkter