Bodegas la Magdalena, Ramblilla Bobal 2019

79.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Bodegas la Magdalena, Ramblilla Bobal 2019

Bodegas la Magdalena, Ramblilla Bobal 2019

Om produktet

En mørk og fyldig rødvin på den lokale bobal drue. Duften byder på sort frugt, lakrids og friske urter. Smagen er fyldig, uden at blive tung. Strukturen styres af god frisk frugtsyre og bløde tanniner fra det tykke drueskind. En vin, der vil passe godt til kraftfulde kødretter, eller modne oste.

Bobal druen er tilpasset det varme klima her i det sydlige Spanien. Ganske som mennesker, så tilpasser druer sig og bliver tykkere i skindet, jo mere solrigt område de er i. Det giver mere farve og smagsintensitet, samt tanniner. Bobal druerne til denne vin kommer fra et lille underområde i Ribera del Jucar, som kaldes Casas de Haro. Her høstes druerne fuldmodne og sorteres optisk ved adgangen til vineriet. Vinen gæres på ståltanke for at bevare mest mulig af druens karakter.

Serveringsforslag

Krydret mad
Mørkt kød
Kraftig ost
Mild ost

Anbefalinger

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer Cabernet sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah, Grenache, Primitivo/Zinfandel, Negroamaro, Carmenere og Malbec.