Spar
100.00 kr

Borgo Scopeto, Chianti Classico Riserva, Vigna Misciano 2017

149.00 kr
Før 249.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

3.8
4 anmeldelser
1
1
2
0
0
Drukket forår 2020. 89/100. Dyb rubin i farven med pink nuancer i membranen. Noter af mørke bær og vanilje. Fin syrlighed, men tanninerne er for anonyme til at balancere vinen. Finish under middel, men alt i alt en udmærket flaske.
Læs mere

Om produktet

Riserva ”Singlevineyard” Vigna Misciano er lavet med 100% Sangiovese-druer fra slottets største vinmark, som bærer navn for en lille landsby i nærheden, som blev forladt af sine indbyggere i det 15. årh.: Misciano. Selve marken ligger i en højde af 390 m. med en kalk- og sandstensholdigt undergrund, og vender mod sydvest. Første produktionsår for denne rødvin var 1998.

Efter overstået gæring malolaktisk gæring på tank, bliver vinen modnet i 18-24 måneder på en kombination af 30 hl. slavonske træfade og 500 l. franske fade (durmast), og yderligere 8 måneder på flaske inden afskibning.

I farven er rødvinen dybrød og i duften kommer der først sarte aromaer af rosenblade. Ret hurtigt udvikler vinen sig i glasset, og giver mere komplekse toner af brændte mandler, kaffebønner og krydderier. I eftersmagen fornemmer man rødvinens velouragtig karakter, for selv om man på Borgo Scopeto siger, at vinen sagtens kan gemmes i 12-15 år, giver den allerede meget fra sig i sin ungdom.

Prøv den sammen med vildtretter, and, kalvekød eller med faste oste.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.

Andre populære produkter