Bosio Famiglia, Passato, Langhe Chardonnay DOC

129.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Passato betyder “fortid” på italiensk, og Luca besluttede at han ville finde tilbage til sine rødder, tilbage til dengang det hele startede for familien Bosios vineventyr: naturlig og økologiske processer (dog endnu ikke certificeret). 

Druerne til Langhe Chardonnay Passato kommer fra en af de første vinmarker som familien har omlagt til at være økologisk. Stilen er traditionel, rig og frugt fyldig med en moden frugtprofil af modne gule æbler, ananas og mango. Man fornemmer tydeligt fadet som bidrager med noter af vanilje og appelsin på en fin og velintegreret måde.

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.