Bürgerspital, Silvaner Trocken Gutswein 2021

139.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Når du kører gennem Tyskland i det tidlige forår, så er der alle vegne skilte med ét ord, der går igen: Spargel. Forår er aspargestid og tyskerne elsker de hvide asparges i alle former. Onde tunger påstår, at det kun er postevand der går til asparges - men med Silvaner har du en trumf i ærmet. Silvaner er fin, prikkende og læskende hvidvin, som driver af forår - og står den ikke på asparges, er den hvidvin, som du nemt bare kan hælde i halsen når solen brager ned over haven og der skal noget koldt i glasset. Server ved 6-8°C i almindelige hvidvinsglas. Drik til grillede hvide asparges med en syrlig Sauce Hollandaise.

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.

Andre populære produkter