Bürgerspital, Steren Rose trocken 2020

139.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Bürgerspital, Steren Rose trocken 2020

Bürgerspital, Steren Rose trocken 2020

Krop Let
Syre Medium
Sødme Offdry

Aroma

Rød frugt
Blomstret

Aroma

Rød frugt
Blomstret

Fakta

Krop:
Let
Årgang:
2020
Størrelse:
750 ml
Proptype:
Skruelåg
Alkohol %:
11,50
Område:
Franken
Land:
Tyskland
Serveres ved:
8-10°C
Dyrkning:
Konventionel
Smagsprofil:
Grøn
Syre:
Medium
Sødme:
Offdry

Serveringsforslag

Aperitif
Lys fisk
Fjerkræ
Lyst kød
Mild ost
Skaldyr

Om produktet

En flot pink farvet rosé fra en af Frankens bedste producenter. Duften er fyldt med roser, modne røde bær og en anelse blomme. Smagen er saftig og harmonisk med rigtig god dybde og friske toner. En meget vellavet rosévin der med sin høje kvalitet vil overraske de fleste. Med denne vin får du en flot rosé i den mørke ende af farveskalaen som med dybde og kompleksitet i smagen er både tør og aromatisk, en lidt atypisk rosé som derfor også er meget velegnet til mad. Server den ved 7-9 °C af almindelige hvidvinsglas. Nyd den til retter med lyst kød eller bare med oliven og saltede snacks.

Andre populære produkter

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.