Øko
Bland 6 - Spar 25%

Cafaggio Villa Cafaggio Chianti Classico 2018

189.00 kr
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

4.0
4 anmeldelser
1
2
1
0
0
Røverkøb. Helt klassisk og som forventet af Chianti Classico. 100% Sangiovese. Ikke sidste gang, jeg køber denne.
Andreas S.
2022-10-21
Smager SÅ godt
Anne N.
2022-04-06

Om produktet

Villa Cafaggio Chianti Classico er en ultra klassisk Chianti lavet på 100% Sangiovese fra hjertet af Chianti Classico i byen Panzano. Efter forsigtig en streng selektering og en forsigtigt vinificering for at bevare så meget Sangiovese karakter som overhovedet muligt, lagres vinen i 12 måneder på fad.

Villa Cafaggio Chianti Classico har sangioveses kendetegnene let urtede karakter, fint kornede næsten støvede tanniner samt masser af moden rød frugt, søde krydderier og den forfriskende syre som vi alle elsker Sangiovese for, som altid giver lyst til en tår mere og iøvrigt gør vinen til en af de bedste og mest alsidige mad vine.

95 point Decanter.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.