category label Øko

Caiarossa, Aria de Caiarossa 2016

359.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

God vin skal kendes på balance - og det fornemmer man til fulde i Aria. Her er kompositionen mellem de fire druesorter nemlig i perfekt ligevægt og vinen hviler i sig selv. Fra de friske mørkerøde bær, til undertoner af læder og nødder, lidt tørret krydderi. Her får du den fulde oplevelse af Caiarossa - et lykkeligt ægteskab mellem Toscanas solbeskinnede kyst og Bordeauxdruerne i en silkeblød, aromatisk og tæt rødvin, som man næsten hellere vil sidde og dufte til hele aftenen - men det er alligevel umuligt ikke at modstå en mundfuld. Lagrer 14 måneder på en blanding af forskellige fade, heraf 15% nye. Server ved 17-19°C i store rødvinsglas. Drik til elegante oksekødsretter - mørbrad og filet - med kraftig sauce.

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder: Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer: Pinot noir, barbera, grenache, valpolicella og sangiovese.

Andre populære produkter