Caroline Parent Volnay 2019

649.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Det er den levende røde farve, som afslører at duft og smag er domineret af røde bær, tørret viol- og skovbund. Fint med dybde og intensitet i en vin, som har alle de komponenter der skal til, for at du får en elegant Bourgogne-oplevelse. 2019 er blandt de bedste årgange de seneste 10-15 år i hele Bourgogne, og det er vine, som også sagtens kan drikkes unge. Druerne kommer fra familiens egne parceller i Volnay, som er nabo til hjembyen Pommard. Server ved 14-16°C i store rødvinsglas. Drik til svampestuvning og nakkekotelet.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.

Andre populære produkter