4.3
af 9 anmeldelser

Cascina Ballarin, Barolo, I Tres Ciabot 2016

399.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.3
af 9 anmeldelser

Cascina Ballarin, Barolo, I Tres Ciabot 2016

4.3
af 9 anmeldelser

Cascina Ballarin, Barolo, I Tres Ciabot 2016

Serveringsforslag

Mørkt kød
Kraftig ost
Vildt

Anmeldelser

4.3 af 9 anmeldelser

Om produktet

Barolo "I tre Ciabot" fremstår tæt og rubinrød i glasset. I duften finder man lidt rustikke nuancer først med toner af mørke roser og violer, men også nødder, læder og kaffe. I smagen finder man lidt af de samme karakterer, men også en smule marcipan og flotte krydderier. Det er en meget fyldig og sødmefuld rødvin med masser af kraft og med en lang, behagelig eftersmag. Det er en meget aristokratisk vin, godt afstemt og med et kæmpe potentiale. Vinen er særdeles velegnet til vildt eller oksekød eller prøv den, som italienerne ville gøre det, til parmesanost.

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer: Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og tempranillo.