Glemt adgangskodeOpret bruger
  • Prisgaranti
  • Gratis forsendelse
  • Dag til dag levering
Castello di Collemassari, Rigoleto Montecucco Rosso 2016

Castello di Collemassari, Rigoleto Montecucco Rosso 2016

Før 109,00 kr.
98,10 kr.
Spar 10,90 kr.
Pris pr. stk.. v/1 stk.: 109,00 kr.
Pris pr. stk.. v/6 stk.: 98,10 kr.
(Tilbuddet gælder ved køb af 6 stk. eller mere)
Prisgaranti
   På lager » Levering 1-2 hverdage
Antal
10%
En flot mellemfyldig rødvin med udtryksfuld, lys og let parfumeret rød frugt og søde, florale noter. Masser af dejlig frugt. Rigoleto har en silkeblød struktur samt en smidig og krydret smag og passer perfekt til kalv og svinekød.

Vingården er for nylig tildelt den store hæder og anerkendelse fra Gambero Rosso, som ÅRETS VINGÅRD I ITALIEN 2014.

Castello Collemassari er beliggende i den øvre del af Maremma i Toscana. Vingården blev først grundlagt i 1998 og deres første årgang var 2000. Den arkitektonisk spændende bygning ligger i 350 meters højde på bakkerne til den udslukte vulkan Monte Amiata, i den faktisk ret nye appellation (Oprindelses garanti) Monte Cucco, hvor der i dag er 52 producenter.

ColleMassari blev grundlagt af industrimanden Claudio Tipa og hans familie, der også ejer vinhuset Grattamacco i Bolgheri, et af de to første vinhuse i Bolgheri. Det andet er Tenuta San Guido, der laver kultvinen Sassicaia.

I den imponerende fadkælder er loftet beklædt med et tremmeværk af cedertræ fra Libanon. Det skjuler diverse installationer, men frem for alt leverer det cedertræets bakteriehæmmende virkning.

ColleMassari arbejder med økologisk dyrkede druer, først og fremmest Sangiovese (80%), men også den lokale drue Ciliegiolo, der er opkaldt efter kirsebærret (ciliègia), og som tilfører vinen mildhed og smag af kirsebær. Druen findes både i Toscana, Umbria og Lazio.
Læs mere om produktet
Vis mindre
Send til ven
Passer tilLandItalienOmrådeToscana
Type/FarveRødvinÅrgang2016Alkohol 13,5%
Flaskestørrelse75 clDrue5% Ciliegiolo
15% Montepulciano
70% Sangiovese
Serveringsforslag Oste - milde
Lyst kød
Produktforslag
Kundeservice

Bag VildMedVin.dk står en af Danmarks største vinbutikker. I butikken står uddannet personale med stor viden om alt inden for rødvin og hvidvin! Kontakt os gerne med spørgsmål, eller hvis du ikke finder den rødvin, hvidvin eller champagne du søger. Vi hjælper desuden gerne med vin til alle lejligheder.

 

 

VildMedVin ApS      |      Enghaven 5-7      |      + 45 77 34 21 64      |      info@vildmedvin.dk  
0