4.0
af 1 anmeldelser

Castello Vicchiomaggio, Ripa delle Mandorle Bianco 2022

129.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 1 anmeldelser

Castello Vicchiomaggio, Ripa delle Mandorle Bianco 2022

4.0
af 1 anmeldelser

Castello Vicchiomaggio, Ripa delle Mandorle Bianco 2022

Serveringsforslag

Lys fisk
Vegetarretter
Hygge- & terrassevin
Risotto
Skaldyr
Sushi

Anmeldelser

4.0 af 1 anmeldelser

Om produktet

Ripa delle Mandorle er resultatet af blandingen af ​​den klassisk toscanske druesort Trebbiano, med en lille del af Chardonnay, som giver lidt ekstra fyld til vinen. Det er en frisk og let vin, som med friskhed og dejlig aroma er den ideelle ledsager til sommerkøkkenet.

Med en klar, klar gyldengrøn farve får du først en behagelig blomsterduft og en frugtig tekstur til næsen, med noter af banan og fersken, og smagen er domineret af grønne æbler og stenfrugt, der elegant kombinerer sig og slutter af i en frisk finish.

Andre populære produkter

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.