4.0
af 1 anmeldelser

Castello Vicchiomaggio, Ripa delle Mandorle Rosso 2022

129.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 1 anmeldelser

Castello Vicchiomaggio, Ripa delle Mandorle Rosso 2022

4.0
af 1 anmeldelser

Castello Vicchiomaggio, Ripa delle Mandorle Rosso 2022

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød
Mild ost
Pasta & Pizza
Svinekød
Tapas

Anmeldelser

4.0 af 1 anmeldelser

Om produktet

Sangioveses friske røde frugt og en portion mørk intensitet fra Cabernet Sauvignon giver tilsammen fuld valuta for pengene i Castello Vicchiomaggios Ripa delle Mandorle. Vinen er bemærkelsesværdig letdrikkelig og har en friskhed og lethed som gør den til en fornøjelse at drikke, hvor tanninerne er tilbageholdte, mens de rene frugtaromaer dominerer.

Vinen får 6 måneders fadlagring som giver et underspillet, krydret præg som klæder vinens friske profil. Duften er domineret af kirsebær og ribs med et strejf af mynte - og afslutningen har et mørkt præg med et lag af balsamico. Du får her et suverænt glas til en pizza med spicy salami eller Spaghetti all’amatriciana. 

Anbefalinger

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder: Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer: Pinot noir, barbera, grenache, valpolicella og sangiovese.