5.0
af 1 anmeldelser

Caveau du val d'Amour, Trousseau 2018

245.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
5.0
af 1 anmeldelser

Caveau du val d'Amour, Trousseau 2018

5.0
af 1 anmeldelser

Caveau du val d'Amour, Trousseau 2018

Anmeldelser

5.0 af 1 anmeldelser

Om produktet

Naturvin kædes ofte sammen med vinområdet Jura, hvilket der helt bestemt også er god grund til! Det er her mange af de største koryfæer indenfor naturvin holder til, og det er ligeledes her at mange vinbønder har sat dagsordenen for det som andre prøver at efterleve den dag i dag. En levende legende er uden tvivl Sylvain Jacquot, som blandt andet har frembragt denne fantastiske rødvin på den meget lokale drue, kaldet Trousseau. En drue som man næsten kun ser i Jura! Vi har at gøre med en utrolig lys og saftig rødvin, som emmer af skovjordbær, vilde hindbær og en snert af kamfer noter. Perfekt at servere afkølet til lette kødretter!

Anbefalinger

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder: Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer: Pinot noir, barbera, grenache, valpolicella og sangiovese.