Glemt adgangskodeOpret bruger
  • Prisgaranti
  • Gratis forsendelse
  • Dag til dag levering
Champagne Lancelot Royer, Cuvee des Chevaliers, Grand Cru

Champagne Lancelot Royer, Cuvee des Chevaliers, Grand Cru

325,00 kr.
Prisgaranti
   På lager » Levering 1-2 hverdage
Antal
Cuvée des Chevaliers vinificeres udelukkende af druer fra Grand Cru landsbyerne Cremant Avize, Aÿ og Oger. Vinen sammenstikkes med et højt indhold af reservevine, der lagres på 228 liters egetræsfade.  
Yderligere ligger vinen med bærmekontakt i 44 måneder, hvilket er 32 måneder mere end minimumskravet for en non vintage. Kombinationen af dette og reservevinens 2–3 årige lagring på egetræsfade giver en mere fyldig og kompleksvin end basiscuvéen Reserve RR.
Smagskommentarer
En fin champagne med en duft af hasselnød, æble, brioche, pære, fersken og tørrede blomster. Smagen er bred og fyldig med en høj syre og lette toner af vanilje, kanel og brioche i eftersmagen.
Vinifikation
Den alkoholiske gæring finder sted på stål- og cementtanke, hvorefter mosten sammenstikkes og tilsættes 40-50% Reserve-vin, som har lagret på gamle egetræsfade. Vinen tappes efterfølgende på flaske, hvor den tilsættes en liqueur de tirage bestående af bentonite, epenay gær og sukker for efterfølgende at gennemgå en lang kølig anden gæring. Vinen ligger herefter med bærmekontakt i 44 måneder, inden den gennemgår degorgement à la volée, dvs. uden brug af is. Der tilsættes en lille smule liqueur d’ expedition, inden vinen lagrer i yderligere 3 måneder før sin frigivelse.
Læs mere om produktet
Vis mindre
Send til ven
Passer tilLandFrankrigOmrådeChampagne
LeverandørEarl Champagne P. Lancelot RoyerType/FarveChampagne/mousserendeProptype Kork
DyrkningTraditionelAlkohol 12,00%Flaskestørrelse3/4 ltr.
Drue100% Chardonnay
Serveringsforslag Skaldyr
Fisk - lys
Apéritif
Produktforslag
recommend
21-12-2015
5 af 5 STJERNER i www.vinavisen.dk
01-12-2015
18/20 POINT af Henrik Oldenburg på www.forlaget-smag.dk
Kundeservice

Bag VildMedVin.dk står en af Danmarks største vinbutikker. I butikken står uddannet personale med stor viden om alt inden for rødvin og hvidvin! Kontakt os gerne med spørgsmål, eller hvis du ikke finder den rødvin, hvidvin eller champagne du søger. Vi hjælper desuden gerne med vin til alle lejligheder.

 

 

VildMedVin ApS      |      Enghaven 5-7      |      + 45 77 34 21 64      |      info@vildmedvin.dk  
0