Glemt adgangskodeOpret bruger
  • Prisgaranti
  • Gratis forsendelse
  • Dag til dag levering
Champagne Nicolas Feuillatte
Pris
1 stk
Type
1 stk
1 stk
Passer til
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
Flaskestørrelse
1 stk

Champagne Nicolas Feuillatte

I begyndelsen af 1980’erne var de mest succesfulde markeder USA og Australien, men snart fulgte andre markeder. I 1986 besluttede Nicolas Feuillatte sig for at sælge mærket til Centre Vinicole de la Champagne. Hermed er man sikret tilstrækkelige leverancer af kvalitetsdruer, da firmaet består af ikke mindre end 5200 vinavlere og aktionærer, eller hver 4. vinavler i Champagne er tilknyttet firmaet.
Centre Vinicole de la Champagne er et kollektiv, der ligger i landsbyen Chouilly, lige midt i vinregionen , kun 3 kilometer fra Epernay. Området dækker 2100 hektarer, hvilket svarer til 7 % af hele appellationen. I området findes 11 af de 17 Grand Crus, der findes i Champagne. Selve Centeret producerer i alt 25 millioner flasker om året og har en lagerfacilitet til 80 millioner flasker.
På 15 år er salget af Nicolas Feuillatte vokset fra under 1 millioner flasker til i dag ca.10 millioner. Nicolas Feuillatte er nu det 3. største champagnemærke i verden, og det mest solgte på det franske marked.
Nicolas Feuillatte er nu blevet over 80 år gammel, og han er stadigvæk ambassadør for mærket. Han bor skiftevis i Frankrig og Australien, der er blevet han andet hjem.

Champagne Nicolas Feuillatte, Palmes d'Or Rose Giftbox 2005
I glasset er den klar og koralrød, nærmest sensommer-rød i sit udtryk med tusindvis af bittesmå bobler og flot, levende mousse. I næsen, bedårende frisk, elegant
   På lager » Levering 1-2 hverdage
Kundeservice

Bag VildMedVin.dk står en af Danmarks største vinbutikker. I butikken står uddannet personale med stor viden om alt inden for rødvin og hvidvin! Kontakt os gerne med spørgsmål, eller hvis du ikke finder den rødvin, hvidvin eller champagne du søger. Vi hjælper desuden gerne med vin til alle lejligheder.

 

 

VildMedVin ApS      |      Enghaven 5-7      |      + 45 77 34 21 64      |      info@vildmedvin.dk  
0