category label Bland 6 - Spar 25%

Champagne Vilmart & Cie, Coeur de Cuvee Premier Cru 2013

1,199.00 kr
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Vilmart & Cie Coeur de Cuvee - topklasse champagne. Richard Juhlin har udtalt om denne fremragende vin at du skal skynde dig at få fat i denne Champagne der produceres i begrænset mængde!

Dens strågule farve er ledsaget af en fin vedvarende mousse, der kroner det hele med en fin og harmonisk videreførelse.

På næsen vækker de første aromaer af hasselnød og brioche sanserne. Efter et par øjeblikke, med meget delikatesse, er subtile noter af vanilje og tørret frugt sat sammen med mere subtil citronsmag. Næsen er både elegant og kraftfuld, hvilket indikerer en vin med stor kompleksitet og en smuk harmoni.

I munden, vækker noter af "crème brûlée" og krydderier (hvid peber) smagsløgene. Det er en generøs vin med en enestående friskhed. Efter flere minutters smagsprøve giver kompleksiteten og knapheden på denne vin os en eksplosion af smag i munden, en ægte aromatisk symfoni.

Sådan en utrolig personlighed for denne Champagne! Denne livlige vin lader dit sind vandre fra bobler til aromaer, der kan åbne vores hjerte.

Serveres gerne til krebs- og porcini-svampe, kammuslingstartare eller en ”foie gras”, som vil give dybde og en smuk aromatisk udvikling.

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder: Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer: Chardonnay (fadlagret), albariño, pinot gris og chenin blanc (Sydafrika).

Andre populære produkter