Charles Heidsieck, Blanc de Millenaires 2004

1,595.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

En eksklusivt strålende champagne med blomsteragtige nuancer fra Chardonnay-druen samt markant delikate bobler, der varer længere end normalt som et resultat af vinens ekstraordinært
langsomme modning – hele 15 år (!) i en to tusind år gammel kalkstenskrypt.

Næsen: Den ufravigelige og uhyre æstetiske sammenstykning af 4 grand crû fra Côte des Blancs samt 1 premier crû giver vinen en majestætisk elegance og generøsitet med en rig bouquet af
tørrede og kandiserede frugter så som hasselnød, mandler og dadler samt bivoks og nougat.

Smag: En både forfinet og svulmende tekstur, som er helt karakteristisk netop for årgangen 1995 af Blanc des Millénaires.
Blød og sensuel fornemmelse med strejf af salt karamel, mandelmælk, vanille og sandeltræ. Der en unik følelse af evigheden ved at nippe til denne ædle drik – som at befinde sig i den 2000 år gamle krypt, som den er navngivet efter.

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder: Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer: Chardonnay (fadlagret), albariño, pinot gris og chenin blanc (Sydafrika).

Andre populære produkter