Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen
Serveringsforslag
Lyst kød
Mørkt kød
Om produktet
Lilla farve, aromatisk duft af sorte og røde frugter med toner af krydderi og underskov. På ganen fine tanniner, der er både elegante og silkebløde. Chateau de Pressac er helt klassisk Merlot-domineret Bordeaux, som i de bedste årgange snildt kan opbevares i mellem 15 og 30 år. 2011 er drikkemoden nu og et et flot glas vin til det klassiske franske køkken.
Server ved 15-18°C i almindelige rødvinsglas. Drik til det klassisk køkken med rødt kød, svampe og sauce - fx en Beef Wellington.
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.