Château de Pressac, St. Emilion Grand Cru 2011

499.00 kr
v/1 stk: 499.00 kr
Bliv medlem.
Optjen 5% på dine køb.

Château de Pressac, St. Emilion Grand Cru 2011

Château de Pressac, St. Emilion Grand Cru 2011

Body Fyldig
Tannin Medium
Acidity Medium
Sweetness Tør

Aroma

Mørk frugt
Søde krydderier
Fad

Aroma

Mørk frugt
Søde krydderier
Fad

Fakta

Body:
Fyldig
Flaskestørrelse:
75 cl
Proptype:
Kork
Alkohol %:
14,00
Område:
Bordeaux
Årgang:
2011
Serveringsforslag:
Mørkt kød
Lyst kød
Land:
Frankrig
Druer:
Merlot 70%
Cabernet Franc 18%
Cabernet Sauvignon 10%
Carmenère 2%
Dyrkning:
Konventionel
Smagsprofil:
Rød
Acidity:
Medium
Sweetness:
Tør
Tannin:
Medium

Serveringsforslag

Lyst kød
Mørkt kød

Vores vurdering

Lilla farve, aromatisk bouquet af sorte og røde frugter (solbær, kirsebær, brombær blåbær) med toner af krydderi og underskov. På ganen fine tanniner. der er både elegante og silkebløde. Chateau de Pressac er lavet af de ældste og bedste vinstokke._x000D_ Kan opbevares i mellem 15 og 30 år.

Om produktet

Lilla farve, aromatisk duft af sorte og røde frugter med toner af krydderi og underskov. På ganen fine tanniner, der er både elegante og silkebløde. Chateau de Pressac er helt klassisk Merlot-domineret Bordeaux, som i de bedste årgange snildt kan opbevares i mellem 15 og 30 år. 2011 er drikkemoden nu og et et flot glas vin til det klassiske franske køkken. Server ved 15-18°C i almindelige rødvinsglas. Drik til det klassisk køkken med rødt kød, svampe og sauce - fx en Beef Wellington.

Andre populære produkter

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.