Château de Pressac, St. Emilion Grand Cru Classé 2013

Spar op til 100.00 kr. Udløber: 5/28/2023
329.00 kr
Før 429.00 kr
Bliv medlem.
Optjen 5% på dine køb.

Château de Pressac, St. Emilion Grand Cru Classé 2013

Château de Pressac, St. Emilion Grand Cru Classé 2013

Body Fyldig
Tannin Medium
Acidity Medium
Sweetness Tør

Aroma

Mørk frugt
Andre krydderier
Fad

Aroma

Mørk frugt
Andre krydderier
Fad

Fakta

Body:
Fyldig
Årgang:
2013
Flaskestørrelse:
75 cl
Proptype:
Kork
Alkohol %:
14,00
Område:
Bordeaux
Underområde:
Saint-Émilion
Serveringsforslag:
Mørkt kød
Kraftig ost
Lyst kød
Land:
Frankrig
Druer:
Merlot 70%
Cabernet Franc 18%
Cabernet Sauvignon 10%
Carmenère 2%
Serveringstemperatur:
16-18°C
Dyrkning:
Konventionel
Smagsprofil:
Rød
Acidity:
Medium
Sweetness:
Tør
Tannin:
Medium

Serveringsforslag

Lyst kød
Mørkt kød
Kraftig ost

Om produktet

2013 var det første år Chateau Pressac car kategoriseret som Granc Cru Classe Det er kun de beste slotte i St. Emilion der får lov at putte 'Classé' efter 'Grand Cru' Og resultatet er da også helt klassisk Merlot-domineret Bordeaux, som i de bedste årgange snildt kan opbevares i mellem 15 og 30 år. 2013 er drikkemoden nu og et et flot glas vin til det klassiske franske køkken. Server ved 15-18°C i almindelige rødvinsglas. Drik til det klassisk køkken med rødt kød, svampe og sauce - fx en Beef Wellington.

Andre populære produkter

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.