Spar
60.00 kr
t.o.m
5/31/2022

Château du Breuil Haut-Médoc, Cru Bourgeois 2015

119.00 kr
Før 179.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

3.4
9 anmeldelser
1
3
4
1
0
Den har set sine bedste dage, er noget indtørret.
Godt glas med smag af vanilje og kirsebær. Kraftige tanniner og urtet eftersmag.
Haut-Medoc på klassisk vin.

Om produktet

 

Château du Breuil er et historisk slot, som daterer helt tilbage til det 6. århundrede. Det ligger i Cissac-Médoc på kanten af Pauillac og St.-Estèphe og har den smukkeste udsigt til Château Lafite Rothschild til den ene side og Château Cos d’Estournel til den anden. Vinen er lavet af et klassisk Bordeaux-blend med 54% Merlot, 43% Cabernet Sauvignon og 3% Petit Verdot. Slottet omfatter 20 hektar vinmarker, som ligger på veldrænet jord af ler og limsten. Vinstokkene har perfekt syd-sydøst eksponering og ligger langs en lille å, som giver et særligt mikroklima. Vinstokkene er i snit 20 år gamle – og det gennemsnitlige høstudbytte er på bare 36 hl. pr. hektar.

Druerne høstes mekanisk og sorteres omhyggeligt. Hver druesort gæres for sig i små, temperaturkontrollerede rustfri ståltanke ved 28 – 30 grader i 21 dage. Efter endt gæring udblødes vinen på drueskindet ved lav temperatur for at sikre en høj frugtkoncentration. Derefter lagrer vinen i 12 måneder på klassiske barriques bordelaises af fransk og amerikansk herkomst, heraf 10% nye hvert år. Man undgår at omstikke vinen for at undgå oxidation og bevare den friske frugtaroma.

Château du Breuil 2015 er en vellykket årgang med masser af frisk frugt i udtrykket. Merlot giver fylde og friskhed til frugten, Cabernet Sauvignon noter af cedertræ og cassis, og Petit Verdot bidrager med kompleksitet og struktur. Farven er mørk teglstensrød. Duften og smagen byder på friske mørke bær og frugter, vanille og en anelse eg. En meget velbalanceret vin med en elegant afslutning.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.