Spar
50.00 kr

Château Haut Ballet - Lalande de Pomerol 2018

149.00 kr
Før 199.00 kr
Udsolgt
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Château Haut Ballet hører under Château Moncets, der har rødder tilbage til 1770, seleve slottet er beliggende imellem Pomerol og Saint-Emilion. I 2016 kom der friske unge kræfter ind på slottet, i dag er det dem der står for vinfremstillingen. Det har givet vinen et flot løft.

Vinen er lavet på 90% Merlot og 10% Cabernet Franc, Merlot stokkene gror i lidt snadet ler jord, men Cabernet Franc stokkene gror i jord med en smule grus på overfladen. Området er på små 12 hektar som er beplantet med 5500 til 6500 vinstokke pr. hektar.

En blød og lækker imødekommende Lalande de Pomerol, med skøn duft masser af rød frugt, rubinrød i farven, klassisk, fyldig og fløjlsagtig. Så alt i alt en lækker vin.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.