Chateau Haut Sarpe 2016, Saint-Émilion Grand Cru Classe

399.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

4.6
11 anmeldelser
8
2
1
0
0
Sødlig, koncentreret, blød. Vinder en anelse strenghed og taber lidt sødme med luftning. Har sin bedste tid foran sig.
Lækker Saint- Emilion vin i god årgang.
Klassevin
Vinen der åbnede min verden for St Emilion . Super dejlig vin, kræver lidt luft , men få den det, Er det bare dejligt. Duft: brombær , solbær : smag god fylde i god balance.
Læs mere
Dejlig Saint-Emilion til en dejlig pris

Om produktet

Et af de absolut største navne, når samtalen falder på Saint-Emilion Grand Cru Classé er familien Janoueix, der ejer Château Haut-Sarpe. Haut-Sarpe er uden tvivl kronjuvelen blandt familiens ejendomme. Her kæler man for alle detaljer og sørger for at alt fra arbejdet i marken til den færdige vin, får den ypperste opmærksomhed. 

 

Vinmarkerne, som er tilknyttet ejendommen ligger på skråninger lige ved kalkplateauet, og anses for at være et af de mest berømte slotte i området. Placeringen sikrer optimale modningsforhold, så druerne opnår den absolut bedste kvalitet - og det kan smages og mærkes i vinen, som får lov til at samle sig i franske fade i 12 måneder efter endt gæring. 

 

Dyb rubinrød farve, ekstrem intensitet og ekspressivitet i aromaerne, som brager op ad glasset med creme cassis, brombær, peber, cedertræ og krydderier. Eftersmagen er lang og kompleks med fintmaskede tanniner og afbalanceret syre. Et pragteksemplar! 

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer: Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og tempranillo.