4.6
af 15 anmeldelser

Chateau Haut Sarpe 2016, Saint-Émilion Grand Cru Classe

Spar op til 119.00 kr.
Ved 6 stk. 280.00 kr.
Ved 1 stk. 399.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.6
af 15 anmeldelser

Chateau Haut Sarpe 2016, Saint-Émilion Grand Cru Classe

4.6
af 15 anmeldelser

Chateau Haut Sarpe 2016, Saint-Émilion Grand Cru Classe

Serveringsforslag

Fjerkræ
Mørkt kød
Vildt

Anmeldelser

4.6 af 15 anmeldelser
Cigarkasse, jord og blomme vælter op af glasset. Smagen er balanceret og rund. Drik den nu
Pauli B.
2023-03-28
Dejlig lækker Grand Cru Classé fra Bordeaux.
Thomas J.
2022-02-15
Dejlig Saint-Emilion til en dejlig pris
Jan J.
2021-12-11
Vis flere

Om produktet

Et af de absolut største navne, når samtalen falder på Saint-Emilion Grand Cru Classé er familien Janoueix, der ejer Château Haut-Sarpe. Haut-Sarpe er uden tvivl kronjuvelen blandt familiens ejendomme. Her kæler man for alle detaljer og sørger for at alt fra arbejdet i marken til den færdige vin, får den ypperste opmærksomhed. 

 

Vinmarkerne, som er tilknyttet ejendommen ligger på skråninger lige ved kalkplateauet, og anses for at være et af de mest berømte slotte i området. Placeringen sikrer optimale modningsforhold, så druerne opnår den absolut bedste kvalitet - og det kan smages og mærkes i vinen, som får lov til at samle sig i franske fade i 12 måneder efter endt gæring. 

 

Dyb rubinrød farve, ekstrem intensitet og ekspressivitet i aromaerne, som brager op ad glasset med creme cassis, brombær, peber, cedertræ og krydderier. Eftersmagen er lang og kompleks med fintmaskede tanniner og afbalanceret syre. Et pragteksemplar! 

Andre populære produkter

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer: Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og tempranillo.