Chateau La Rose Cotes Rol, Saint Emilion Grand Cru 2014

199.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

3.5
4 anmeldelser
0
2
2
0
0
En fransk vin du bør smage sammen med en god bøf
Lidt stram vin, der først åbenbarer noget smag efter en del luftning. En anelse sød samtidig med bitre toner fra tanninerne.

Om produktet

Ægte Bordeaux kup, købt på auktion. 

Chateau La Rose Cotes Rol fra 2014 er en Saint-Émilion Grand Cru, med base i merlot. Netop merlots store anpart i vinen, gør den til et klassisk og typiskt eksempel på, hvorfor vinene fra Saint-Émilion er mere tilgængelige i en "ung" alder. Merlots frugtprofil er blødere og knap så tanninrig som søsteren fra ventrebred, cabernet sauvignon, som kræver længere tids lagring, før den er klar til at blive drukket. 

Vinen er på nuværende tidpunkt smukt udviklet med komplekse noter af læder, stald og tobak som supplerer de fine frugtoner af brombær, solbær og blåbær på bedste vis. Vinen er lagret på både nye og gamle fade, hvilket bidrager til en smuk afrunding af tanninerne og en note af vanilje.

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer: Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og tempranillo.