5.0
af 2 anmeldelser

Chateau Louis Saint-Emilion Grand Cru 2011

Spar op til 121.06 kr.
303.94 kr
Før 425.00 kr
Bliv medlem.
Optjen 5% på dine køb.
5.0
af 2 anmeldelser

Chateau Louis Saint-Emilion Grand Cru 2011

category label Lagersalg
5.0
af 2 anmeldelser

Chateau Louis Saint-Emilion Grand Cru 2011

Vores vurdering

Chateau Louis blev i 2006 købt af Thierry Brosse, en gastronom som bla. ejer en af Robert Parkers favorit restauranter i Paris, bistro L'Ami Louis. Slottet besidder 8 hektar vinmarker og vinificeringen varetages af stjernevinmageren Stéphane Derenoncourt.

"Full bodied and rich, the impressive and suprisingly dense and opulent 2011 Is a star of the vintage" 93 point The Wineadvocate.

Anmeldelser

5.0 af 2 anmeldelser

Om produktet

Chateau Louis blev i 2006 købt af Thierry Brosse, en gastronom som bla. ejer en af Robert Parkers favorit restauranter i Paris, bistro L'Ami Louis. Slottet besidder 8 hektar vinmarker og vinificeringen varetages af stjernevinmageren Stéphane Derenoncourt.

"Full bodied and rich, the impressive and suprisingly dense and opulent 2011 Is a star of the vintage" 93 point The Wineadvocate.

Andre populære produkter

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer: Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og tempranillo.