Chateau Mont-Redon, Gigondas Réserve Mont-Redon 2018

Fra 208.25 kr
v/1 stk: 245.00 kr
v/6 stk: 208.25 kr
Levering 3-4 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

En behagelig og meget fint afbalancerede Gigondas. Ikke blandt de mørkeste og voldsomste i appellationen, men i stedet med en dybde, kompleksitet og længde, som mange af kollegaerne ikke er i nærheden af. Der er dejlige associationer til brombær, kirsebær og lidt senere også skovjordbær, lavendel og viol som finder sammen med det potpourri af urter, som vi har lært at kalde garrigue. Fyldig, men ikke voldsom. Bare frodig med en fin syrestruktur, som binder det hele fornemt sammen.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.