Spar
126.00 kr

Chateau Perenne Croix de Perenne 2019

99.00 kr
Før 225.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

4.0
4 anmeldelser
1
2
1
0
0
konen er vild med den
Torben P.
2022-03-24
En smule bedre en 2018
Kenneth N.
2022-03-02

Om produktet

Chateau Perenne blev i 1997 købt af Franskmanden Bernard Magrez som bla. ejer La tour Carnet og Chateau Pape Clement. Siden 1997 har Chateau Perenne hørt til de bedste køb i Blaye. I 2016 solgte Bernard Magrez slottet til en Kinesisk investor, hvoraf salget af slottets vine sidenhen dykkede. Som en konsekvens sælges vinene nu til nogle meget favorable priser som igen gør Chateau Perenne til et af de bedste Bordeaux køb til prisen.

Kvaliten er fortsat ekstremt høj. Den store årgang 2019 fremstår dyb, mørk og opulent og vil vinde yderligere af et par års flaskelagring. 

Croix De Perenne består af hovedsaligt Merlot, med en lille del Cabernet Sauvignon, Malbec og Cabernet Franc.

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer: Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og tempranillo.

Andre populære produkter