Chateau Ste Michelle, Indian Wells Cabernet Sauvignon 2016

Fra 183.00 kr
v/1 stk: 200.00 kr
v/3 stk: 183.00 kr
Levering 1-2 dage
Prisgaranti
Dag til dag levering
Gratis fragt

Om produktet

”Wine Region of the Year” (Wine Enthusiast)

Washington States Columbia Valley, der blev pioneret af Château Ste. Michelle for 40 år siden, regnes i dag blandt de fineste vinområder i verden. The Cascade Mountains skærmer området af for fugtige vestenvinde, og give lange solrige og moderat varme dage. Den mægtige Columbia River sikrer rigelige forsyninger af vand. Et langt, lunt efterår, med mere end to timers ekstra sollys pr. dag sammenlignet med Californien, og store spring mellem dag og nat temperaturer sikrer druerne den langsomme modning, der giver de fineste aromaer og de bedst balancerede vine. 

 

Chateau Ste. Michelle

Château Ste. Michelle er grundlagt i 1934 og dermed det ældste vineri i Washington State. På Château Ste. Michelle kombineres den klassiske tradition med New World innovation. Reelt er der tale om to vinerier: Et ved Canoe Ridge vinmarken, 100 % optimeret til rødvins fremstilling, og et ved selve slottet i Woodinville, optimeret til hvidvins fremstilling. Chef vinmager er Bob Berteau. Projekter med Toscana’s store Antinori familie og Mosels Dr. Loosen understreger yderligere Château Ste. Michelle’s ledende position.

 

Indian Wells Cabernet Sauvignon

Indian Wells ligger på Wahluke skråningerne omgivet af Columbia River på både den vestlige og sydlige flanke. Markerne, der er de nordligst beliggende Château Ste. Michelle marker, er placeret på vestvendte skråninger, der modererer temperaturerne. Jordbunden er sandet, grusholdig og meget veldrænet med et lavt indhold af organisk materiale, der holder hektarudbytterne i ave. Bob vinificerer helt klassisk, idet han prøver at fremme så mange gær-stammer som muligt for at øge kompleksiteten. Blid ompumpning af den gærende most sikrer farve, struktur og bløde tanniner. Lidt Merlot og lidt Syrah blev inkluderet i det endelige sammenstik, og vinen blev lagret i 16 måneder på fad, heraf 62% ny eg. Resultatet er superbt. En intens, blød kerne af solmoden Cabernet giver umiddelbar appeal, den kødfulde og komplekse smag giver klasse.