Château Tour de Pressac, St. Emilion Grand Cru 2016 Magnum 150 cl.

599.00 kr
Bliv medlem.
Optjen 5% på dine køb.

Château Tour de Pressac, St. Emilion Grand Cru 2016 Magnum 150 cl.

Château Tour de Pressac, St. Emilion Grand Cru 2016 Magnum 150 cl.

Body Fyldig
Tannin Høj
Acidity Medium
Sweetness Tør

Aroma

Mørk frugt
Tørret/kogt frugt
Andre krydderier
Fad

Aroma

Mørk frugt
Tørret/kogt frugt
Andre krydderier
Fad

Fakta

Body:
Fyldig
Årgang:
2016
Lagring:
2;4
Flaskestørrelse:
1,5 liter
Proptype:
Kork
Alkohol %:
14,50
Område:
Bordeaux
Underområde:
Saint-Émilion
Serveringsforslag:
Mørkt kød
Fjerkræ
Mild ost
Lyst kød
Land:
Frankrig
Druer:
Merlot 70%
Cabernet Franc 20%
Cabernet Sauvignon 5%
Carmenère 5%
Serveringstemperatur:
16-18°C
Dyrkning:
Bæredygtig
Smagsprofil:
Brun
Acidity:
Medium
Sweetness:
Tør
Tannin:
Høj

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød
Mørkt kød
Mild ost

Vores vurdering

Château Tour de Pressac er 2. vin til Château de Pressac og giver de fleste gange en stor smagsoplevelse. Denne årgang er generelt god og på dette slot meget vellykket. Farven har et fint skær med god dybde og let orange kant. Duften er stor og delikat med modne træk af cedertræ, underskov, sødlige frugtnoter og anelse kanel. Smagen er fyldig og indbydende med "lag-på-lag" oplevelser af syltede bær, tatar, krydderier og blommer. Delikat.

Om produktet

Château Tour de Pressac er 2. vin til Château de Pressac og giver de fleste gange en stor smagsoplevelse. Denne årgang er generelt god og på dette slot meget vellykket. Farven har et fint skær med god dybde og let orange kant. Duften er stor og delikat med modne træk af cedertræ, underskov, sødlige frugtnoter og anelse kanel. Smagen er fyldig og indbydende med "lag-på-lag" oplevelser af syltede bær, tatar, krydderier og blommer. Virkelig delikat til både Beef Wellington og roastbeef. Server ved 16-18°C i almindelige rødvinsglas.

Andre populære produkter

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer: Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og tempranillo.