Château Tour de Pressac, St. Emilion Grand Cru 2016 - 37,5 cl

169.00 kr
v/1 stk: 169.00 kr
Bliv medlem.
Optjen 5% på dine køb.

Château Tour de Pressac, St. Emilion Grand Cru 2016 - 37,5 cl

Château Tour de Pressac, St. Emilion Grand Cru 2016 - 37,5 cl

Body Fyldig
Tannin Medium
Acidity Medium
Sweetness Tør

Aroma

Mørk frugt
Andre krydderier
Fad

Aroma

Mørk frugt
Andre krydderier
Fad

Fakta

Body:
Fyldig
Årgang:
2016
Flaskestørrelse:
37,5 cl
Proptype:
Kork
Alkohol %:
14,50
Område:
Bordeaux
Underområde:
Saint-Émilion
Serveringsforslag:
Mørkt kød
Fjerkræ
Mild ost
Lyst kød
Land:
Frankrig
Druer:
Merlot 74%
Cabernet Franc 14%
Malbec 2%
Carmenère 1%
Serveringstemperatur:
16-18°C
Dyrkning:
Konventionel
Smagsprofil:
Rød
Acidity:
Medium
Sweetness:
Tør
Tannin:
Medium

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød
Mørkt kød
Mild ost

Om produktet

Château Tour de Pressac er en behagelig, attraktiv og silkeagtig vin, forstærkes af saftige frugt aromaer, blandet med blomster og delikate noter af træ. På ganen er vinen smidig og fyldig på samme tid, og kombinerer sort frugt og elegante tanniner. Det er klassisk Bordeaux fra højre bred, hvor"Merlot-druerne dominerer men får lidt modspil fra Cabernet Franc. Server ved 16-18°C i almindelige rødvinsglas. Drik til klassiske retter med oksekød som fx hel roastbeef. Selv om Tour de Pressac er andenvinen på slottet, så hænger den på ingen måde efter sin 'Cru Classé' storebror - her får du nemlig alle de klassiske St. Emilion-smage med mørk frugt pakket flot ind i fad - drikkevenlig og klassisk rødvin fra en stor årgang.

Andre populære produkter

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.