5.0
af 1 anmeldelser

Chateau Vignelaure "La Source" Coteaux Aix en Provence Rose 2022

Spar op til 74.95 kr.
Ved 6 stk. 75.00 kr.
Ved 1 stk. 149.95 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
5.0
af 1 anmeldelser

Chateau Vignelaure "La Source" Coteaux Aix en Provence Rose 2022

category label Øko
5.0
af 1 anmeldelser

Chateau Vignelaure "La Source" Coteaux Aix en Provence Rose 2022

Serveringsforslag

Aperitif
Lys fisk
Fjerkræ
Lyst kød
Risotto
Skaldyr

Anmeldelser

5.0 af 1 anmeldelser

Om produktet

En uimodståelig frisk og bærfrugtig rose fra en af de flotteste ejendomme i Provence. La Source Rosé er dejligt læskende og ren i stilen. Det en økologisk rosé der på smukkeste vis afspejler det bedste fra det historiske Provence. Den klassiske Provence-trio bestående af 60% Grenache, 20% Cinsault og 20% Syrah giver vinen sin stil - og La Source Rosé har tilbragt tre måneder på bærmen for at give en blødere tekstur og ekstra kompleksitet.

Lys Provence-farve i glasset. Smagen indledes med lette bærtoner af jordbær og hindbær, der klinger sammen i en fuldendt symfoni. Super-saftig vandmelon kan anes i smagen, der også præges af stænk af citrus og klirrende frisk, let bitter grapefrugt. Moden fersken og andre stenfrugter trænger sig på i smagen, der rundes af med en luftig kant af saltet mineralitet og lidt Herbes de Provence. La Source Rosé efterlader en dugfrisk fornemmelse i munden. En prægtig rosé med sydfranske charme og kølige elegance. Drik nu eller gem 2-3 år fra høståret.

La Source rosé passer godt til let krydrede retter med grønt, fjerkræ eller fisk, men kan også med fordel anvendes til grillmad.

Anbefalinger

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer Pinot noir, Barbera, Grenache, Valpolicella og Sangiovese.